Het is alweer een tijdje geleden maar op zaterdag 2 april is het dan weer zover. De activiteitencommissie van Twente Fans Wierden organiseert een busreis naar de uitwedstrijd (mits voldoende animo) tegen Willem II.

Om het extra aangenaam te maken hebben wij voor deze keer de boembus gereserveerd. Een gezellige discobus met de vetste lichtshow en een goed stukje muziek.

Tevens bieden wij deze busreis voorzien van diverse hapjes inclusief ticket aan voor de jubileumprijs van slechts € 19,65 euro.

De wedstrijd is om 20:45 uur, en de bus zal rond 17:00 uur vertrekken bij Café Hansie. Aanmelden kan tot 1 maart i.v.m. het reserveren van de bus, dit kan via activiteiten@twentefanswierden.nl of tijdens een van de busreizen o.v.v. Willem II.

Geef bij opgave je naam en SeizoenClubcard (SCC) of Clubcard (CC) nummer door.

LET OP: Het (S)CC nummer dat je doorgeeft is persoonsgebonden. De naam die je doorgeeft hoort dus ook op de (S)CC te staan. Heb je geen S(CC) kaart, vraag deze dan zo snel mogelijk aan bij FC Twente, deze is verplicht voor iedereen die een uitwedstrijd wil bezoeken.

Wanneer je jezelf hebt opgegeven en de busreis wordt bevestigd op 2 maart, dan is je kaart + busvervoer gegarandeerd.  Wij gaan ervan uit dat je dan ook daadwerkelijk meegaat.  Kosteloos afmelden kan tot 1 maart. Daarna zijn we genoodzaakt om de kosten voor de wedstrijdkaart en het busvervoer in rekening te brengen.