Lid worden

Lid worden

TFW is de enige echte supportersvereniging van FC Twente uit Wierden. De vereniging is opgericht op 28 oktober 2005 met een bijeenkomst in ons thuisbasis Café Bartje (tegenwoordig café Hansie) en de lancering van www.twentefanswierden.nl en bestaat tegenwoordig uit ongeveer 200 leden van jong tot oud.

De vereniging maakt het voor FC Twente fans uit Wierden e.o. mogelijk om gezamenlijk met andere supporters hun liefde voor de club FC Twente te delen.

Uiteraard zijn nieuwe leden van harte welkom bij de vereniging. Voor de jongens en meisjes t/m 15 jaar hebben we een jeugdlidmaatschap voor slechts 10 euro (personen vanaf 16 jaar betalen 17,50) per jaar. Een lid kan het volgende verwachten:

– Korting en voorrang t.o.v. NIET leden op busvervoer voor alle thuiswedstrijden (beker, competitie, play offs, Europese wedstrijden).
– 1 x per jaar een feest(avond).
– Deelname al dan niet tegen betaling aan gezamenlijke activiteiten, zoals het bezoeken van uitwedstrijden in zowel binnen- als buitenland, speedsoccer, buffet, barbecue, forumavond enzovoort.
– Korting op TFW fanartikelen en nog vele extra’s!

Enthousiast geworden? Download dan hieronder de Machtiging en lever die in bij één van de bestuursleden of stuur het op naar:

Twente Fans Wierden
Abraham Kuyperstraat 23
7642 XS Wierden