Uitwedstrijden

Uitwedstrijden

Leden van TFW kunnen via onze vereniging kaarten met korting bestellen voor uitwedstrijden in de Eredivisie. Je stuurt hiervoor een mailtje naar uitwedstrijden@twentefanswierden.nl waarbij je aangeeft voor welke wedstrijd je een kaart wilt en welke vervoersoptie je wenst (zie hieronder een uitleg van de vervoersopties). Tevens geef je je 13 cijferige S(CC) nummer door.
Neem tijdens het bezoek van een uitwedstrijd altijd je S(CC) en een id kaart mee. Je naam op de S(CC) en de id kaart dienen overeen te komen.
Het uitvak in het stadion van de tegenstander heeft over het algemeen een beperkte capaciteit. Hoe groter het stadion hoe groter het uitvak dient te zijn.
Als voor een wedstrijd de afname van kaarten groter is dan het aanbod, wordt door FC Twente een maximum ingesteld per vereniging. Waarbij de grotere verenigingen en de verenigingen die in het verleden de meeste kaarten hebben afgenomen meer kaarten krijgen dan andere verenigingen.
Het kan bij TFW dus ook voorkomen dat er meer afname is dan aanbod. Dit wordt opgelost door te kijken naar de stand op de puntenranglijst. Hoe hoger je staat hoe groter de kans op een kaart, waarbij geldt 1 kaart per S(CC).

Een uitwedstrijd kan bezocht worden op een viertal manieren die hieronder worden uitgelegd. Je kan per wedstrijd (indien mogelijk) zelf kiezen van welke optie je gebruik wilt maken.

Autocombi: Met de autocombi bezoek je de wedstrijd met de auto. De auto parkeer je op de parkeerplaats van de tegenstander.

Buscombi: Met de buscombi vertrek je vanaf een vooraf aangegeven plaats met een bus die je bij de tegenstander afzet. De terugweg wordt je weer op eerstgenoemde plaats afgezet.

Auto/buscombi: De auto/buscombi bestaat het eerste deel van de route uit het reizen per auto, waarna je op een vooraf aangegeven plaats je auto verruilt voor de bus die je naar het stadion van de tegenstander brengt. Na de wedstrijd wordt je weer terug gebracht naar de plaats waar je auto staat.

Treincombi: Hierbij worden de supporters vanaf station Enschede vervoert naar het stadion van de tegenstander.

Aankomende uitwedstrijden

Beste supporters van FCT,

Als supportersverenigingen Den Ham FC Twente Madness, FCT Reggestreek, FCT Riessen en Twente Fans Wierden bezoeken wij alle thuiswedstrijden van FC Twente, maar helaas is onze steun gering bij het bezoeken van de uitwedstrijden.
Als bestuur van bovenstaande supportersverenigingen willen wij onze krachten bundelen bij het bezoeken van uitwedstrijden, hierdoor wordt het haalbaar om busvervoer te regelen tegen een zo laag mogelijke prijs.

Voor dit seizoen willen wij 3 pilot uitwedstrijden organiseren:

 • 23 februari, FC Utrecht – FC Twente, aanvang 12:15 uur
 • 7 maart, Vitesse – FC Twente, aanvang 19:45 uur
 • 12 april, PEC Zwolle – FC Twente, aanvang 16:45 uur

Zodat iedereen in zijn eigen plaats op kan stappen, zal de bus rijden via onderstaande opstapplaatsen:

 • Den Ham
 • Nijverdal
 • Wierden
 • Rijssen

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar uitwedstrijden@twentefanswierden.nl o.v.v. de onderstaande gegevens:

 • Voor- en achternaam
 • SCC-nummer
 • Welke uitwedstrijd(en)
 • Welke supportersvereniging

Vol = Vol. Hopelijk kunnen wij op jullie steun rekenen tijdens de uitwedstrijden!
Na opgave ontvang je meer informatie, o.a. over vertrektijden en kosten.

Groeten het bestuur,
Den Ham FC Twente Madness
FCT Reggestreek
FCT Riessen
Twente Fans Wierden