Uitwedstrijden

Uitwedstrijden

Leden van TFW kunnen via onze vereniging kaarten met korting bestellen voor uitwedstrijden in de Eredivisie. Je stuurt hiervoor een mailtje naar uitwedstrijden@twentefanswierden.nl waarbij je aangeeft voor welke wedstrijd je een kaart wilt en welke vervoersoptie je wenst (zie hieronder een uitleg van de vervoersopties). Tevens geef je je 13 cijferige S(CC) nummer door.
Neem tijdens het bezoek van een uitwedstrijd altijd je S(CC) en een id kaart mee. Je naam op de S(CC) en de id kaart dienen overeen te komen.
Het uitvak in het stadion van de tegenstander heeft over het algemeen een beperkte capaciteit. Hoe groter het stadion hoe groter het uitvak dient te zijn.
Als voor een wedstrijd de afname van kaarten groter is dan het aanbod, wordt door FC Twente een maximum ingesteld per vereniging. Waarbij de grotere verenigingen en de verenigingen die in het verleden de meeste kaarten hebben afgenomen meer kaarten krijgen dan andere verenigingen.
Het kan bij TFW dus ook voorkomen dat er meer afname is dan aanbod. Dit wordt opgelost door te kijken naar de stand op de puntenranglijst. Hoe hoger je staat hoe groter de kans op een kaart, waarbij geldt 1 kaart per S(CC).

Een uitwedstrijd kan bezocht worden op een viertal manieren die hieronder worden uitgelegd. Je kan per wedstrijd (indien mogelijk) zelf kiezen van welke optie je gebruik wilt maken.

Autocombi: Met de autocombi bezoek je de wedstrijd met de auto. De auto parkeer je op de parkeerplaats van de tegenstander.

Buscombi: Met de buscombi vertrek je vanaf een vooraf aangegeven plaats met een bus die je bij de tegenstander afzet. De terugweg wordt je weer op eerstgenoemde plaats afgezet.

Auto/buscombi: De auto/buscombi bestaat het eerste deel van de route uit het reizen per auto, waarna je op een vooraf aangegeven plaats je auto verruilt voor de bus die je naar het stadion van de tegenstander brengt. Na de wedstrijd wordt je weer terug gebracht naar de plaats waar je auto staat.

Treincombi: Hierbij worden de supporters vanaf station Enschede vervoert naar het stadion van de tegenstander.

Aankomende uitwedstrijden

Uitwedstrijden

Voor de uitwedstrijden van het aankomende jaar werkt Twentefans Wierden wederom samen met de verengingen FCT Riessen, FCT Reggestreek en FCT Den Ham. Daarbij gaan we samenwerken met een buscombi, waarbij supporters de kans hebben om met de bus naar een uitwedstrijd van FC Twente te gaan en op te stappen vanaf de opstapplaats van hun eigen vereniging. Als er genoeg kaarten krijgen van uit Twente kunnen we iedereen laten opstappen vanuit Wierden. Mochten we maar een beperkt aantal kaarten krijgen wordt de opstapplaats de Grolsch Veste. Je kan bij het aanmelden aangeven of je wel/niet met de eventueel verplichte buscombi vanuit Enschede mee wil. Echter is onze eerste insteek om iedereen op te laten stappen vanuit Wierden.

Iedereen kan zich nog steeds opgeven voor de volgende 4 uitwedstrijden. Opgeven kan via de onderstaande link, waarbij je de wedstrijd(en) die je wilt bezoeken kan aanklikken
https://fctriessen.nl/uitwedstrijden/

Opgave is per enkele wedstrijd, dus als je graag alle vier de wedstrijden wilt bezoeken moet je je voor iedere wedstrijd aanmelden.

De volgende 4 wedstrijden zijn:

  • 28 Augustus 2022 FC Volendam
  • 11 September 2022 AZ Alkmaar
  • 18 September 2022 SC Heerenveen
  • 9 Oktober 2022 Feyenoord

Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail van je aanmelding.
LET OP: dit is GEEN bevestiging van je ticket. Als je mee kan krijg je dat later te horen via een andere mail.