Uitwedstrijden

Uitwedstrijden

Leden van TFW kunnen via onze vereniging kaarten met korting bestellen voor uitwedstrijden in de Eredivisie. Je stuurt hiervoor een mailtje naar uitwedstrijden@twentefanswierden.nl waarbij je aangeeft voor welke wedstrijd je een kaart wilt en welke vervoersoptie je wenst (zie hieronder een uitleg van de vervoersopties). Tevens geef je je 13 cijferige S(CC) nummer door.
Neem tijdens het bezoek van een uitwedstrijd altijd je S(CC) en een id kaart mee. Je naam op de S(CC) en de id kaart dienen overeen te komen.
Het uitvak in het stadion van de tegenstander heeft over het algemeen een beperkte capaciteit. Hoe groter het stadion hoe groter het uitvak dient te zijn.
Als voor een wedstrijd de afname van kaarten groter is dan het aanbod, wordt door FC Twente een maximum ingesteld per vereniging. Waarbij de grotere verenigingen en de verenigingen die in het verleden de meeste kaarten hebben afgenomen meer kaarten krijgen dan andere verenigingen.
Het kan bij TFW dus ook voorkomen dat er meer afname is dan aanbod. Dit wordt opgelost door te kijken naar de stand op de puntenranglijst. Hoe hoger je staat hoe groter de kans op een kaart, waarbij geldt 1 kaart per S(CC).

Een uitwedstrijd kan bezocht worden op een viertal manieren die hieronder worden uitgelegd. Je kan per wedstrijd (indien mogelijk) zelf kiezen van welke optie je gebruik wilt maken.

Autocombi: Met de autocombi bezoek je de wedstrijd met de auto. De auto parkeer je op de parkeerplaats van de tegenstander.

Buscombi: Met de buscombi vertrek je vanaf een vooraf aangegeven plaats met een bus die je bij de tegenstander afzet. De terugweg wordt je weer op eerstgenoemde plaats afgezet.

Auto/buscombi: De auto/buscombi bestaat het eerste deel van de route uit het reizen per auto, waarna je op een vooraf aangegeven plaats je auto verruilt voor de bus die je naar het stadion van de tegenstander brengt. Na de wedstrijd wordt je weer terug gebracht naar de plaats waar je auto staat.

Treincombi: Hierbij worden de supporters vanaf station Enschede vervoert naar het stadion van de tegenstander.

Aankomende uitwedstrijden

Uitwedstrijden

Wedstrijd: PSV – FC Twente
Datum: Zaterdag 30 oktober, 16.45 uur

Zoals eerder aangegeven is het dit jaar weer mogelijk om een aantal uitwedstrijden te bezoeken zonder daarvoor eerst naar Enschede te hoeven reizen. De uitwedstrijd tegen PSV is er weer de mogelijkheid om met FCT Riessen, FCT Reggestreek en Den Ham Madness gezamenlijk met de bus een uitwedstrijd te bezoeken. Daarbij zal Wierden als een van de opstapplaatsen optreden. Als je je hiervoor aanmeldt heb je een wedstrijdticket en vervoer voor de wedstrijd. Je kan dan instappen bij café BARtje, waar je na de wedstrijd ook weer naartoe wordt gebracht.

Aanmelden voor deze wedstrijd kan door je naam en S(CC)-nummer te mailen naar uitwedstrijden@twentefanswierden.nl. Let er bij het aanmelden op dat je je aanmeldt met een S(CC)-nummer dat op je eigen naam staat. Je kan je dus voor uitwedstrijden niet aanmelden met de seizoenskaart of clubcard van iemand anders. Een clubcard kan je kosteloos aanvragen bij FC Twente. Aanmelden voor deze wedstrijd kan tot uiterlijk 21 oktober.

LET OP: Als je je aanmeldt voor deze wedstrijd gaan we er van uit dat je meegaat, omdat de kosten bepaald worden aan d de hand van het aantal personen dat zich aanmeldt voor de bus. Mocht je uiteindelijk niet mee kunnen, laat dit dan tijdig weten. Als je je niet of te laat weer afmeldt worden in ieder geval de kosten voor de busreis in rekening gebracht. Eventueel weer afmelden kan tot 23 oktober.

Prijzen en vertrektijd worden later bekend gemaakt.