Uitwedstrijden

Uitwedstrijden

Leden van TFW kunnen via onze vereniging kaarten met korting bestellen voor uitwedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Je stuurt hiervoor een mailtje naar uitwedstrijden@twentefanswierden.nl waarbij je aangeeft voor welke wedstrijd je een kaart wilt en welke vervoersoptie je wenst (zie hieronder een uitleg van de vervoersopties). Tevens geef je je 13 cijferige S(CC) nummer door.
Neem tijdens het bezoek van een uitwedstrijd altijd je S(CC) en een id kaart mee. Je naam op de S(CC) en de id kaart dienen overeen te komen.
Het uitvak in het stadion van de tegenstander heeft over het algemeen een beperkte capaciteit. Hoe groter het stadion hoe groter het uitvak dient te zijn.
Als voor een wedstrijd de afname van kaarten groter is dan het aanbod, wordt door FC Twente een maximum ingesteld per vereniging. Waarbij de grotere verenigingen en de verenigingen die in het verleden de meeste kaarten hebben afgenomen meer kaarten krijgen dan andere verenigingen.
Het kan bij TFW dus ook voorkomen dat er meer afname is dan aanbod. Dit wordt opgelost door te kijken naar de stand op de puntenranglijst. Hoe hoger je staat hoe groter de kans op een kaart, waarbij geldt 1 kaart per S(CC).

Een uitwedstrijd kan bezocht worden op een viertal manieren die hieronder worden uitgelegd. Je kan per wedstrijd (indien mogelijk) zelf kiezen van welke optie je gebruik wilt maken.

Autocombi: Met de autocombi bezoek je de wedstrijd met de auto. De auto parkeer je op de parkeerplaats van de tegenstander.

Buscombi: Met de buscombi vertrek je vanaf een vooraf aangegeven plaats met een bus die je bij de tegenstander afzet. De terugweg wordt je weer op eerstgenoemde plaats afgezet.

Auto/buscombi: De auto/buscombi bestaat het eerste deel van de route uit het reizen per auto, waarna je op een vooraf aangegeven plaats je auto verruilt voor de bus die je naar het stadion van de tegenstander brengt. Na de wedstrijd wordt je weer terug gebracht naar de plaats waar je auto staat.

Treincombi: Hierbij worden de supporters vanaf station Enschede vervoert naar het stadion van de tegenstander.

Aankomende uitwedstrijden

Hieronder de info betreffende de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam

Datum: 8 februari 2019
Tijd: 20:00 uur
Prijzen: Autokaart: €12,50
Kaartverkoop: Via TFW tot en met: 25 januari.
Naar gelang er nog kaarten zijn is deze deadline rekbaar.

Omwisselpunt: Bodegraven, langs de A20.
Omwisseltijd: tussen 17.45 en 18.30

Bijzonderheden:

  • Minimaal 3 personen per auto

Met Twente Fans Wierden naar Roda JC – FC Twente!

Ondanks dat bijna alle uitwedstrijden op vrijdagen zijn en de vakken meteen uitverkocht, blijft er dit seizoen slechts 1 wedstrijd over waar we wel gezamenlijk busvervoer kunnen regelen. Dit willen wij dan ook doen op 1 maart tegen RODA JC. Zal dus mooi zijn als de opkomst hoog is.

Leden kunnen zich opgeven door een e-mail te sturen naar uitwedstrijden@twentefanswierden.nl o.v.v. Roda JC – FC Twente. Geef bij opgave je naam en SeizoenClubcard (SCC) of Clubcard (CC) nummer door. Opgeven kan t/m maandag 4 februari. Daarna gaan wij kijken of de animo voldoende is en we het door laten gaan.

Programma tijden (onder voorbehoud):

 15.00 uur – 16.00 uur            Vertrek café Hansie (vertrektijd afhankelijk van cluster)

17.30 uur – 18.30 uur            Aankomst omwisselpunt

18.30 uur – 19.30 uur            Aankomst stadion
22.15 uur                                Vertrek richting Wierden
02.00 uur                                Aankomst café Hansie

Kosten:

De kosten zijn nog niet bekend maar zullen ongeveer rond de €30 á €35 euro komen te liggen.
Prijs is inclusief:

– Busvervoer
– Wedstrijdkaartje in het uitvak
– Diverse hapjes in de bus

 

LET OP;  GOED LEZEN:

Wanneer je jezelf hebt opgegeven en de busreis wordt op 4 februari definitief bevestigd, dan is je kaart + busvervoer *gegarandeerd.  Wij gaan ervan uit dat je dan ook daadwerkelijk meegaat.  Kosteloos afmelden kan daarom ook tot 4 februari. Daarna zijn we genoodzaakt om de kosten voor de wedstrijdkaart en het busvervoer in rekening te brengen.

Wanneer de vraag groter blijkt te zijn dan het aanbod, dan zal er gebruik worden gemaakt van de puntenranglijst!

*Omdat wij denken dat er veel animo voor deze wedstrijd zal zijn, weten wij niet of wij voldoende kaarten zullen kunnen krijgen. Het zal dus alsnog niet kunnen doorgaan wanneer de vraag groter is dan het aanbod