Het was de bedoeling dat we a.s. zondag met een 25 persoons busje richting Arnhem zouden gaan. We waren ingedeeld om vanuit het omwisselpunt aan te sluiten bij de touringcars.

Tot onze grote verbazing kregen wij vorige week te horen dat na de aangepaste vervoersregeling vanuit Arnhem opgelegd wij niet meer met onze bus richting Arnhem mochten reizen. Opeens vielen wij onder auto/busjes en waren er alleen nog maar grote touringcars welkom. Belachelijk natuurlijk, maar er viel helaas niets aan te doen, de enige optie was met georganiseerd busvervoer vanuit FC Twente vanaf de Grolsch Veste naar Arnhem.

Niet iedereen maakt daar gebruik van, dus willen we de wedstrijd gezamenlijk voor alle thuisblijvers gaan kijken in café Hansie.

Let op! Zoals jullie weten is deze niet rechtstreeks op tv te bekijken dus gaan wij deze wedstrijd op 1 tv streamen en op de andere tv komt het schakelprogramma. Streamen wil soms nog wel eens vastlopen, om vervolgens weer opgestart te moeten worden. Houd hier rekening mee. Wij doen ons best!

We hebben voor deze wedstrijd een speciaal arrangement samengesteld tegen een extra voordelig tarief dat mede mogelijk is gemaakt door gezamenlijke sponsoring van zowel café Hansie (waarvoor dank) als Twente Fans Wierden.

Vanaf 14.15 uur tot 16.45 uur kan ieder lid voor slechts € 10,- onbeperkt bier/fris/wijn drinken. Ook zal er diverse keren met hapjes rondgegaan worden.

Graag vooraf even opgeven via activiteiten@twentefanswierden.nl o.v.v. Vitesse – FC Twente arrangement. Betaling kan ter plekke op de dag zelf in het café.

Uiteraard is iedereen ook welkom om de wedstrijd te bekijken zonder aan het arrangement deel te nemen.