Tot onze grote vreugde is onze club behouden gebleven voor de Eredivisie. Dit naar aanleiding van de beslissing van de beroepscommissie van de KNVB. De donkerste periode in onze clubgeschiedenis hopen we hiermee definitief af te kunnen sluiten.

We willen het graag weer over voetbal hebben en met vereende krachten, een mooie, gezonde en sportief succesvolle toekomst ingaan.

De problemen van de club zijn de wereld  echter nog niet uit. Boetes, akkoorden, garantstellingen et cetera Er zal keihard gewerkt moeten blijven worden om de club in alle opzichten weer daar te brengen waar hij hoort; financieel gezond, bestuurlijk sterk en transparant en sportief succesvol.

Daarbij kan de club alle steun gebruiken. Wij roepen iedereen dan ook op om NU de seizoenkaart te verlengen of er een aan te schaffen of uw sponsorbijdrage te continueren. Hiermee wordt de club concreet geholpen in financiële zin en bouwt u mee aan de toekomst van de club. Doen !!!

Verleng uw SCC, verleng uw sponsorcontract, Schaf een SCC aan. Geef de club een goede herstart.

Heb je al verlengd?

Seizoenkaarthouders die afgelopen weken hun kaart al hebben verlengd, ontvangen een e-mail met informatie over de automatische incasso van de seizoenkaart. De incasso vindt plaats vanaf 24 juni.

Heb je nog niet verlengd?

Huidige seizoenkaarthouders, die hun kaart nog niet hebben verlengd, kunnen tot en met 26 juni hun plek verlengen, verplaatsen of overdragen via de website www.fctwenteleeft.nl. Ook is het mogelijk om dit in de Fanstore te doen. Vanaf 20 juni is het alleen nog maar mogelijk om te betalen via iDEAL, PIN of contant.

Nog geen seizoenkaart? Schrijf je nu in!

Supporters die nog geen seizoenkaart hebben, kunnen zich inschrijven om voorrang te krijgen op de vrije verkoop. De startdatum voor supporters die zich hebben ingeschreven is 30 juni, iedereen die zich heeft ingeschreven ontvangt voor 30 juni een e-mail met meer informatie. De vrije verkoop start 5 juli. Schrijf je in via fctwente.nl/ticketing/seizoenclubcard-2016-2017.