GEEF JE NU OP VOOR DE BUS NAAR DE TWENTE LEEFT! MARS.

Het is definitief! De gemeente heeft gisteren akkoord gegeven voor de Twente Leeft! Mars van a.s. zaterdag.

Niets houdt ons tegen om massaal aan Nederland te laten zien dat ONZE club niet verloren mag gaan en dat wij, supporters, sponsoren en (oud)medewerkers, niet de dupe mogen worden van bestuurlijk wanbeleid.

Twente Fans Wierden zal om 14.30 uur met een bus vanaf Café Hansie naar het Volkspark in Enschede rijden. Deze busreis zal GRATIS worden aangeboden voor buskaarthouders en leden van Twente Fans Wierden.

Voor iedereen die mee wil met de bus van 14.30 uur dient zich wel vooraf op te geven. Dit kan t/m zaterdag 12.00 uur door te mailen naar info@twentefanswierden.nl o.v.v. je naam.
Niet-leden kunnen ook mee voor 5 euro.

Uiteraard vertrekken er ook op de normale tijd (16.45 uur) bussen vanaf Café Hansie naar het stadion voor de wedstrijd FC Twente – PEC Zwolle.

Zoals eerder met jullie gecommuniceerd stelt de gemeente Enschede een aantal voorwaarden aan het verlenen van de vergunning om de Twente, Leeft! Mars te kunnen organiseren. Wij hebben er begrip voor dat de gemeente Enschede de veiligheid voor een ieder wil garanderen. De autoriteiten hebben aangegeven dat de mars voetbalgerelateerd is en als zodanig onder de voetbalwet valt. Dat betekent kort gezegd het volgende:
Het afsteken van (knal)vuurwerk is niet toegestaan;
Openbaar alcohol drinken wordt niet getolereerd;
Volg aanwijzingen van verkeersregelaars op. (Verkeersregelaars zijn gratis ter beschikking gesteld door Traffic Beveiliging, dus zij verdienen zeer zeker respect)

Let op! Dit is niet alleen in het belang van de gemeente maar zeer zeker ook in het belang van onze club en Supportersverenigingen. De gemeenschappelijke supportersverenigingen van FC Twente dragen als organisatoren van dit evenement namelijk de verantwoording dat de gemaakte afspraken met de autoriteiten worden nageleefd. Uiteraard gaan wij uit van het Twentse Noaberschap en dat wij er met zijn allen een geweldige happening van maken. Kom zaterdag massaal naar het Volkspark, motiveer iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt om deze mars mee te lopen. Laten wij zorgen voor een enorm rood lint naar de Veste als figuurlijke slagader van onze stad. Laten we samen zorgen voor een onvergetelijke middag zonder wanklank!

Tot slot zijn wij verantwoordelijk voor een opgeruimd Volkspark & route, hiervoor worden vrijwilligers vanuit diverse supportersverenigingen ingezet. Maar natuurlijk helpt het ons wanneer jullie hier ook enigszins rekening mee kunnen houden.

 

Kom allen in het rood, zorg voor vlaggen en sjaals.
Namens alle supportersverenigingen, tot zaterdag!!