De activiteitencommissie van Twente Fans Wierden is druk bezig met de voorbereidingen van de TFW zuipbingo! Een bingo met alleen maar alcoholische prijzen. Deze activiteit is zowel voor leden als niet-leden toegankelijk. Alle leeftijden mogen meedoen, voor de deelnemers onder de 18 zullen non-alcoholische prijzen gehaald worden. Tijdens de zuipbingo zullen wij zorgen voor enkele hapjes en een borreltje op z’n tijd. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Wanneer

De TFW zuipbingo vindt plaats op vrijdag 16 december in café Hansie. Vanaf 20.15 uur is het mogelijk om bingoboekjes te kopen en om 20.30 uur zullen de balletjes gaan rollen.

Speluitleg

Elk boekje bevat 10 vellen met 4 kaarten. Er worden in totaal 10 ronden gespeeld. Per ronde speel je dus mee met 4 kaarten. Het is mogelijk om met een heel of een half boekje deel te nemen. Met een half boekje speel je per ronde mee met 2 kaarten. Er zijn mooie prijzen te winnen, waaronder flessen wijn, bierpakketten, likeuren, enz.

Kosten:

Een half boekje kost 5 euro voor Twente Fans Wierden leden. Niet leden betalen 7,50 Euro. De kosten voor een heel boekje bedragen 7,50 euro voor leden en 10 euro voor niet leden.

Opgeven

Je kan jezelf opgeven door een e-mail te sturen met je naam en leeftijd naar activiteiten@twentefanswierden.nl o.v.v. zuipbingo. Let op, er is een maximum gesteld aan deze activiteit. Vol = vol