Zoals je misschien al hebt gehoord, hebben we helaas moeten besluiten om de busreis naar NEC te annuleren. Doordat de vraag naar kaarten zo groot was heeft FC Twente de kaarten evenredig verdeeld over de verenigingen. Hierdoor konden wij slechts 10 kaarten krijgen i.p.v. de benodigde 34. Verzoeken voor extra kaarten hebben geleid tot 15 kaarten, maar ook dat was nog lang niet voldoende.

De activiteitencommissie van Twente Fans Wierden zal in de toekomst daarom alleen nog busreizen organiseren waarbij de capaciteit van het uitvak zo groot is, dat de kans op herhaling hiervan zeer gering is.

Om de pijn wat te verzachten willen wij gezamenlijk de uitwedstrijd bij café Hansie gaan kijken onder het genot van een hapje en een drankje.

Zo krijgt elk lid bij binnenkomst 3 gratis muntjes die zijn gesponsord door café Hansie en TFW en zullen er de gehele wedstrijd de nodige hapjes rondgaan.

Tevens zal er een gratis blinde poule georganiseerd worden met mooie prijzen.

En om de avond helemaal compleet te maken zal er ook nog een ander spel georganiseerd worden waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Let op, het spel en de blinde poule beginnen vanaf de 1e minuut van de wedstrijd en de gratis munten zijn af te halen tussen 20.15 en 20.30 uur.

Kom dus op tijd!!

Hopelijk tot zaterdag.

Bestuur en AC
Twente Fans Wierden