Het afgelopen seizoen is helaas niet verlopen zoals we allemaal hadden gehoopt waardoor wij aankomend seizoen onze liefde in de eerste divisie zullen moeten volgen. Iedereen zal wel gemerkt hebben dat de Activiteiten Commissie  dit jaar geen ‘feestelijke’ afsluiting van het seizoen heeft geregeld en er geen jaarlijkse kinderactiviteit heeft plaatsgevonden. Dit zal verplaatst worden naar het begin van het nieuwe seizoen wanneer iedereen weer vol frisse moed richting de Veste zal gaan.

Bijna alle wedstrijden (op enkele na) zullen op de vrijdag gespeeld gaan worden. Daarom is er navraag gedaan bij de buskaarthouders van afgelopen seizoen wat ze in het nieuwe seizoen zullen doen. De meerderheid zal blijven, en een enkeling gaat met de trein of stop ermee. Uiteindelijk hebben we mede door nieuwe inschrijvingen op 1 juli 75 buskaarthouders waar het er vorig seizoen 77 waren. Een mooi aantal dat alleen nog maar meer kan worden!

Het bestuur zal binnenkort met Brinker busvervoer om tafel gaan om nieuwe afspraken te maken omtrent het busvervoer. Zo zullen wij o.a. de vertrektijden onder de loep nemen. Maar dat wij blijven rijden en voor alle buskaarthouders vervoer zullen blijven regelen staat vast.

Kortom, voor alle leden zal er wat betreft het bestuur geen veranderingen plaatsvinden en zal alles bij hetzelfde blijven voor zover mogelijk. Wanneer wij nieuws hebben, dan zullen wij dit communiceren via de bekende kanalen. En mocht je een vraag en/of opmerking hebben, stuur deze dan naar info@twentefanswierden.nl.

Rest ons niets anders dan iedereen een fijne zomer te wensen en tot seizoen 2018 -2019!

Bestuur en Activiteitencommissie
Twente Fans Wierden