[Twente voor Twente, vrijdag 8 juli van 18.00 tot 00.00 bij café Hansie]

Alle supportersverenigingen van FC Twente hebben de handen ineengeslagen om onze club financieel te steunen. We willen met deze actie zoveel mogelijk geld ophalen en de regio mobiliseren om mee te doen.

Ook Twente Fans Wierden promoot en steunt de actie “TWENTE VOOR TWENTE” en probeert haar steentje bij te dragen!

Wij hopen dan ook dat alle Wierdense FC Twente supporters vrijdag 8 juli van 18.00 tot 00.00 aanwezig zullen zijn in café Hansie.

Deze avond zal in het teken staan van muziek en diverse activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn, ook al ben je geen lid van Twente Fans Wierden of fan. Gezelligheid op deze avond staat voorop!

Wat kan je ongeveer verwachten?

– Een DJ die de avond muzikaal zal omlijsten. (plaatjes aanvragen tegen betaling)

– vanaf 21.30 “Hansie’s live request”. Een gelegenheidsband die de mooiste hits speelt. (plaatjes aanvragen tegen betaling)

– Een barbecue

– Dartspel

– Blinde poule

– Verloting

– “Hansie’s bierproeverij” met bijpassende hapjes van 19.30 tot 21.00. Men dient zich vooraf aan te melden via remko@twentefanswierden.nl. Beperkte deelname. kosten € 15,- p.p.)

De totale opbrengst van deze actie storten we op de bankrekening van “TWENTE VOOR TWENTE” in beheer bij Twente, verenigt! Op deze bankrekening zullen alle donaties gestort worden van alle acties die door de FC Twente supportersverenigingen en andere initiatiefnemers gehouden worden.