Met TFW naar FC Schalke’04 – SC Freiburg!

De activiteitencommissie van Twente Fans Wierden organiseert op zaterdag 31 maart 2018 een busreis naar de uitwedstrijd (mits voldoende animo en beschikbare kaarten) FC Schalke’04 – SC Freiburg om 15.30 uur.

Er is maximaal ruimte voor 42 personen en bij een minimale animo van 35 personen zal de reis doorgang vinden. Zowel leden als niet-leden kunnen zich opgeven. Leden kunnen zich met voorrang aanmelden tot 9 oktober, daarna vullen wij de bus aan met niet-leden.

Programma (onder voorbehoud)

11.30 uur        Vertrek café hansie
13.30 uur        Aankomst stadion (2 uur vrij te besteden)
15.30 uur        FC Schalke’04 – SC Freiburg
17.15 uur        Einde wedstrijd
17.45 uur        Vertrek richting Wierden
19.45 uur        Aankomst café Hansie

Kosten

Leden: € 55,-
Niet leden: € 65,-

Prijs is inclusief:

– Busvervoer
– Wedstrijdkaartje op de Nordkurve (staanplaatsen)
– Ongeveer 5 consumpties in de bus
– Diverse hapjes in de bus

Opgeven

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar activiteiten@twentefanswierden.nl o.v.v. je naam.

LET OP,  GOED LEZEN:

Wanneer je jezelf hebt opgegeven en de busreis wordt op 9 oktober definitief bevestigd, dan is je kaart + busvervoer *gegarandeerd.  Wij gaan ervan uit dat je dan ook daadwerkelijk meegaat.  Kosteloos afmelden kan daarom ook tot 9 oktober. Daarna zijn we genoodzaakt om de kosten voor de wedstrijdkaart en het busvervoer in rekening te brengen.

Wanneer de vraag groter blijkt te zij dan het aanbod, dan zal er gebruik worden gemaakt van de puntenranglijst!

*Omdat in Duitsland de tijden en dagen van de wedstrijden pas een aantal weken van te voren worden bekend gemaakt, bestaat er een kans dat de reis alsnog geen doorgang zal vinden. Ook zal een aantal weken van te voren pas duidelijk zijn dat we de kaarten definitief krijgen. Desondanks moeten we binnen een aantal weken al weten of je meegaat, omdat de aanvraagprocedure half oktober al in gang wordt gezet zodat de kans op kaarten vele malen groter is dan wanneer wij hier volgend jaar pas achteraan gaan. Daarom is je aanmelding vanaf 9 oktober ook definitief.