Iedereen die lid is van Twente Fans WIerden kan zich weer aanmelden voor een buskaart voor de tweede seizoenshelft van het seizoen 2018-2019. Je betaalt dan in één keer voor alle thuiswedstrijden in de competitie die na de winterstop worden gespeeld. Als je een buskaart aanschaft, ben je 100% verzekerd van een plaats in de Twente Fans Wierden bus.

Op dit moment hebben we 72 buskaarthouders en passen er in de bus 68 personen. Dit houdt in dat we naast de grote bus 1 kleine bus erbij moeten bestellen. Nu blijkt dat van de 72 buskaarthouders er regelmatig sommige wedstrijden 10 niet kunnen. Aangezien wij dit als bestuur niet kunnen weten, rijden er wel 2 bussen op dat moment, terwijl 1 voldoende was. We willen dit nu als volgt gaan voorkomen.

Als buskaarthouder kan je aangeven welke wedstrijd je niet aanwezig kan zijn via busvervoer@twentefanswierden.nl. Ook zal iedere thuiswedstrijd een lijst door de bus gaan waarop de buskaarthouder kan aangegeven of zijn/haar plek beschikbaar is voor een van de volgende wedstrijden.

Wanneer je dit aangeeft, dan zal de buskaart ter overname worden aangeboden als losse buskaart. Als deze losse kaart daadwerkelijk verkocht wordt voor die wedstrijd, ontvangt de buskaarthouder een vergoeding van €6,-.

De aangeboden buskaarten worden verkocht als losse buskaart, in volgorde van aangeven van beschikbaarheid. Dit betekent dat diegene die als eerste zijn buskaart ter beschikking stelt voor een bepaalde wedstrijd, deze buskaart als eerste als losse kaart verkocht zal worden. Hierdoor zal deze persoon als eerste vergoed worden voor het beschikbaar stellen van zijn buskaart.

Zo hopen wij te voorkomen dat we niet een 2e bus voor niets laten rijden. Daarom het verzoek aan alle buskaarthouders om hieraan mee te werken.

Voor diegene die zich aangemeld hebben voor een buskaart, de prijs voor de tweede seizoenshelft bedraagt €60,-.

Aanmelden voor een LOSSE buskaart blijft dus mogelijk, maar wel tot uiterlijk de donderdag vóór de speeldag, om 18:00 uur. Na dit tijdstip zijn er GEEN aanmeldingen meer mogelijk (mits er toevallig nog een plek over is natuurlijk).

Je kan je opgeven door een e-mail te sturen naar busvervoer@twentefanswierden.nl met je naam + leeftijd o.v.v. opgave buskaart. Heb je jezelf al opgegeven, dan hoef je dit natuurlijk niet nogmaals te doen.