A.s. vrijdag 21 juni organiseert Twente Fans Wierden voor haar leden (en niet-leden) een sportcafé bij Cafe BARtje Wierden m.m.v. niemand minder dan Wout Brama & Eddy van der Ley die tot nu toe door ongeveer 70 personen bezocht zal gaan worden. Aansluitend volgt er een feestavond voor alle aanwezigen (18+) met o.a. de Zanger Bjorn Klok!! 💪👊🎤

Opgeven kan nog steeds door een e-mail te sturen met je naam naaractiviteiten@twentefanswierden.nl o.v.v. opgave sportcafé/feestavond. Mocht je alleen op het sportcafé aanwezig willen zijn, dan kan dat ook. Geef dit dan duidelijk aan!! De kosten zijn voor alleen het bijwonen van het sportcafé € 5,-. Ben je er de gehele avond erbij, dan zijn de kosten € 10,-. Kom a.u.b. op tijd!

Tijdens het sportcafé krijgt iedereen een aantal consumpties en een hapje. Zijn deze op, dan dien zelf extra consumpties bij te halen. Tijdens de feestavond vanaf 22.00 kan een ieder onbeperkt bier, fris en wijn bestellen.

NIET-LEDEN

Ben je geen lid maar wil je graag het sportcafé bijwonen, dan betaal je € 7,50 euro en daarbij krijg je één consumpties en een hapje. Na afloop van het sportcafé begint de feestavond. Deze kan je gewoon bijwonen, je dient dan wel voor je eigen consumpties te betalen.

PROGRAMMA (wijzigingen onder voorbehoud, deuren geopend vanaf 19.30 uur)

19.30 – 19.55 uur
Inloop en betaling

20.00 – 20.45 uur
Deel 1 sportcafé; Eddy van der Ley stelt vragen aan Wout Brama

21.00 – 21.15 uur
Pauze

21.15 – 22.00 uur
Deel 2 sportcafé; Aanwezigen kunnen vragen stellen aan Wout Brama

22.00 uur
Einde sportcafé, begin van de feestavond m.m.v. zanger Bjorn Klok!

01.00 uur
Einde feestavond.