Het nieuwe voetbalseizoen begint over een kleine maand alweer en zoals het er nu uit ziet kunnen we dit seizoen eindelijk weer met de bus vanuit Wierden naar de thuiswedstrijden van FC Twente.

Daarom kan iedereen zich weer aanmelden voor een buskaart voor de eerste seizoenshelft van het seizoen 2021-2022. Je betaalt dan in één keer voor alle thuiswedstrijden in de competitie die voor de winterstop worden gespeeld. Als je een buskaart aanschaft, ben je 100% verzekerd van een plaats in de Twentefans Wierden bus.

Twente Fans Wierden vraagt iedereen die een buskaart wil zich z.s.m. op te geven. Er moet namelijk beslist worden met welk aantal bussen we naar de thuiswedstrijden moeten gaan. Zoals de afgelopen jaren meerdere malen gemeld is, scheelt het aanzienlijk of we met één of twee bussen naar Enschede moeten afreizen.

Aanmelden kan via busvervoer@twentefanswierden.nl, o.v.v. ‘Buskaart eerste seizoenshelft 2021-2022’. Vermeld hierbij je naam, leeftijd en of je lid bent van Twente Fans Wierden.

Prijzen worden later bepaald.